Akercity Rock 'n Roll Weekend Akersloot Oldtimers Jaarmarkt

Wat leuk dat je op de jaarmarkt komt staan! Aanmelden kan hieronder, maar eerst nog wat belangrijke informatie. Het vullen van de kramen kan tussen 13:00 en 15:00 uur. Je mag dan met een auto op het parcours, houdt wel rekening met anderen. Om 15:00 uur moeten de straten vrij zijn van auto’s. De jaarmarkt begint om 16:00 en duurt tot 22:00 uur. Wij zorgen voor verlichting en muziek! Om 22:00 uur begint de organisatie met het weghalen van de dranghekken, vanaf 23:00 uur kan je je spullen weer, met de auto, ophalen. 


Met vriendelijke groet, de Marktmeester Rob Dekker.

Aanmelden Jaarmarkt

Vul dit volledig in en klik op verstuur!

Naam / Bedrijfsnaam:

Adres:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

K.v.K. Nummer:

Om de markt divers te laten zijn, en voldoende verkoopkansen te bieden, vragen wij naar uw handel. Niet vermeldde handel, bij opgave van dit formulier, kan door de marktmeester worden geweerd van uw kraam. Vul de categorie in en geef zo goed mogelijk aan welke soort. Hobby/Creatief (edelstenen, kaarten, anders zoals…) Kleding (dames, heren, anders zoals…) Speelgoed, Tweedehands, Zuid-Amerikaans, Etenswaren (kaas, brood, worst, anders zoals…) Promotie (van?) Anders, namelijk.

Wat verkoop je*?

Aantal gewenste kramen, een kraam kost dit jaar € 45,00

Indien u stroom (240 V) wenst, (niet voor verlichting of oplader van telefoon) maar bijv. voor een demonstratie, koeling enz. Kunt u dit aangeven bij de opmerkingen hier onder. Geef a.u.b. aan waarvoor en welke wattage uw apparaat gebruikt. 

Ook voor extra kledingrekken, hoekkraam of andere vragen. Wij proberen met alle wensen rekening te houden,

Opmerkingen: